VinPart & SloganVin

 

Nu har du mulighed for at få din helt egen tank med f.eks. 60 liter vin. Du deltager i en række aktiviteter i løbet af året i både marken og vineriet. Så er der gemt en lille Peter Sisseck i maven på dig, har du nu mulighed for at blive "din egen vinmager".

Du kan naturligvis også nøjes med at dele med andre vinentusiaster, f.eks. gode venner, familie, vinklubben, dit firma, dine medarbejdere eller......? Hver gang du deltager i en aktivitet, bliver der sat en VinPart ind på din "konto" i form af en flaske vin. Disse bliver dine når sæsonen er omme. Men har du ikke lige tiden, kan du købe dig til en VinPart. Hvis du vælger at deltage med minumum 12 flasker vin, kan bagetiketten udformes med dit navn eller en lille hilsen. Så kan du servere - eller forære - din helt egen danske vin.

Mangler dit firma en ny profil som skaber opmærksomhed, når du skal til reception eller har besøg eller møde med kunder fra ind-og udland? Så lad os sammen udforme en smart bagetiket med dit slogan, som du kan anvende til mange forskellige lejlilgheder. Hvis du vil vide mere, så kontakt os - det koster ikke noget........

Telefon 23702379 /  eller

captcha